Zonguldak Kömürspor'da transfer harekatı başlıyor. Kırmızı-lacivertli yönetim,  Ostimspor’lu Onur Algül, Turan Yılmaz ve Ceyhun Bala’dan sonra transfer listesine Sincan Belediyespor’un 25 yaşındaki golcü orta sahası Osman Uğurlu’yu aldı.
Teknik Direktörlük için Samsunlu Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile temasa geçen Zonguldak Kömürspor, önümüzdeki günlerde  teknik direktör sorununu çözmeyi hedefliyor.  Kadrosunu güçlendirme konusunda gözünü Bölgesel Amatör Lige çeviren Kırmızı-Lacivertli yönetim, aynı grupta mücadele ettiği takımların önemli futbolculara kancayı taktı. Yönetim,  Ostimspor’un 3 önemli ismi Onur Algül, Turan Yılmaz ve Ceyhun Bala’dan sonra Sincan Belediyespor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Osman Uğurlu’yu transfer listesine aldığı öğrenildi.    
                                            
Uğurlu, istikrarlı bir oyuncu

Sincan Belediyespor’un en istikrarlı oyuncuları arasında bulunan Osman Uğurlu, oynadığı 24 maçta bin 879 dakika süre alırken 8 gol attı. Konya Torkuyspor’un alt yapısından yetişen ve Karamanspor’da profesyonel olan oyuncu, Ünyesspor, Çerkezköyspor, Orhangazispor gibitakımlarda da forma giydi. Hücuma dönük orta saha oyuncusu, Spor Toto 3. Lig’de 84 maçta 4 gol, Bölgesel Amatör Lig’de 55 maçta 18 gol ve A2 Ligi’nde 55 maçta 3 gole imza attı.