Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta Play-Off şansını kaybeden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, son maça odaklandı. Temsilcimiz, lige verilen arada boş durmayarak 8 Nisan 2012 tarihinde grubun son haftasında karşılaşacağı Bayrampaşa Tunaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Kozlu Stadı'nda yağmur altında yapılan çalışmada, teknik heyet ve futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Grupta geçtiğimiz hafta sonu sahasında Belediye Safranboluspor'u farklı yenerek moral bulan temsilcimiz, aynı hafta rakiplerinin de kazanmasıyla Play-Off yarışına erken havlu atmak zorunda kalmıştı. Bu sezon da hayal kırıklığı yaratan kırmızı-lacivertli takımda, artık tüm gözler, Bayrampaşa Tunaspor maçına çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) olması nedeniyle, 1 Nisan 2012 tarihinde oynanması geren Bayrampaşa Tunaspor karşılaşması, 8 Nisan 2012 tarihine alındı. Bu nedenle liglerin 1 hafta uzatılmasında boş durmayan kırmızı-lacivertliler, hazırlıklarını sürdürüyor. Kozlu Stadı'nda Teknik Direktör Kasım Gündüz yönetiminde hazırlanan Zonguldak Kömürspor'da futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.
Statü gereği, aynı ilden 2 takımın mücadele ettiği grupta, puan cetvelinde altta olan takım sezon sonunda yerel lig şampiyonu ile baraj maçı oynayacak. Bu durumda BAL 13'üncü Grup'ta temsilcilerimiz Zonguldak Kömürspor ile Kozluspor Play-Off şanslarını kaybettikleri için baraj maçı oynamamak amacıyla son maçlarına galibiyet için çıkacak.
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig şampiyonu Devrek Belediyespor ile baraj maçı oynamamak isteyen Zonguldak Kömürspor'a, son maçta Bayrampaşa Tunaspor'u yenmesi yetmeyecek ve kili averajda üstün olan Kozluspor'un son maçta puan kaybetmesini bekleyecek.