Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından temsilcimiz Zonguldakspor, kendi tesislerinde başladığı ve 8 gün süren ilk etap çalışmalarını dün Fener Sahası'nda yaptığı tek idmanla tamamladı. Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde iki aşamalı geçen ilk etap çalışmalarında oyunculara sabah kondisyon ve kros ağırlıklı, öğleden sonra ise teknik-taktik idman programı uygulandı.  Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Zonguldakspor, ilk etap çalışmalarının ardından verilen iki günlük iznin ardından yarın kulüp binasında toplanarak, ikinci etap kamp çalışması için Kocaeli Kartepe'ye hareket edecek.
BÖYLE PERFORMANS
BEKLEMİYORDUM
İlk etap kamp çalışmalarını değerlendiren Teknik Direktör Talat Özden, 3Ağustos tarihinden itibaren çalıştığımız 8 günlük periyot hem bizler için, hem de oyuncular için gayet iyi geçti.  Oksijeni bol Kent Ormanı'nda bol bol oksijen depolarken, bir yandan da kros çalışmalarıyla güç topladık. Akşamları ise, dar alanda pas çalışmaları yaparak toplu idmanlara başladık. Oyuncularımın performanslarından memnun olduğumu söyleyebilirim. İlk etap kamp dönemi boyunca futbolculardan böylesine bir performans göstermelerini beklemiyordum  dedi.
TERCİH MESELESİ
Kamp döneminde futbolcu sayısında indirime gideceklerinin sinyallerini veren Özden, İlk etap kamp dönemi sonunda Kartepe kampı kadrosuna almadığımız oyuncular oldu.
Sonuçta bunlar bir tercih meselesi. Çalışmalara başladığımız ilk gün 34 olan futbolcu sayısını 26'ya indirdik ve bu oyuncularla Kartepe'ye gidiyoruz. Burada da bir değerlendirme daha yapıp belki yollarımızı ayıracağımızı oyuncular da olacaktır. Mevki olarak boşluklarımızı halen daha var, bu bölgelere transferler gerçekleştirebiliriz. Kaleci, sol açık ve pivot santrafor arayışlarımızı devam ediyor dedi.
Zonguldakspor'un Kartepe kamp kadrosu şöyle; Suat Kerçin, Burak Et, Miraç Erdoğan, Ali Yıldırım, Niyazi Hüseyinoğlu, Barış Yılmaz, Mustafa Göktaş, Volkan Bozkurt, Mehmet Yenişehir, Ersin Köken, Yunus Balaban, Fatih Demir, Fırat Türker, Osman Bayraktar, Umut Ali Bakır, Ömercan Aslan, Yusuf Efil, Cem Akbaba, Tuğçin Kadıoğlu, Kamil Şener, Yüksel Güleç, Tuğberk Pınar, Emrehan Özbay, İlyas Sarıoğlu, Boykan Bina, Onur Öztorun.
Teknik Direktör Özden'in kamp kadrosuna almadığı futbolcular ise şöyle: Onur, Özgür, Sercan, Uğur, Olkan, Gökhan, Hüseyin, Engin.