Bölgesel Lig 10. grupta mücadele eden Zonguldakspor, Pazar günü deplasmanda Çayırovaspor ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde Antrenör Cahit Terzi, "Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıp  Çayırova maçından galibiyetle dönüp yolumuza devam etmek amacındayız”  dedi.

 

Çayırova maçı hazırlıklarını sürdüren Zonguldakspor'da sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması yüz güldürürken  Antrenör Cahit , zorlu bir viraja girdiklerini belirterek 2 haftada 3 zorlu maça çıkacaklarını hatırlatarak, "Çayırova, Büyükçekmece ve geçen hafta ertelenen Kilimli maçını peş peşe oynayacağız. Biz öncelikle hafta sonunda oynayacağımız Çayırova maçını düşünüyoruz." dedi. Ligin ilk yarısını lider bitirmek için Çayırova maçını kayıpsız tamamlamak istediklerini söyleyen Terzi, " Hava ve saha şartlarınıda göz önünde bulundurursak bu maçın zor geçeneğini biliyoruz. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Şu an hiçbir  sıkıntımız yok. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıp  Çayırova maçından galibiyetle dönüp yolumuza devam etmek amacındayız”  dedi.                                                                    

Terzi; "Bir değeri kaybetti"
Terzi ayrıca Zonguldakspor’un eski kalecisi Hulisi Yavuz’ın hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü de dile getirdi.  Terzi, “Çok başarılı bir kaleciydi. Zonguldak’ın yetiştirdiği en iyi kalecilerden bir tanesiydi. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı onu kaybetmiş bulunmaktayız. Bütün camia olarak çok üzgünüz. Allah ailesine, spor severlere, dostlara başsağlığı diliyorum” dedi.