Zonguldakspor, sahasında bu güne kadar hiç yenilgi yüzü  görmeyen Çayırovaspor’u Burak ve Yıldıray’ın attığı gollerle mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.Zonguldakspor aldığı bu  galibiyet ile puanını  28’e  çıkararak şampiyonluk yarışın da bir engeli daha aştı.

 

Bölgesel lig 10. grupta mücadele eden Zonguldakspor, deplasmanda Çayıırovaspor'u 2-0 mağlup etti. Maça hızlı başlayan temsilcimiz  ilk 45 dakikada üstün oynamasına  rağmen aradığı golü bulamayınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı Zonguldakspor 46. dakikada Burak’ın attığı golle 1-0 öne geçerken  88. dakikada Yıldıray’ın attığı golle rahatladı ve karşılaşmayı 2-0 kazandı.  Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 28’e yükseltti. Zonguldakspor elverişsiz hava koşul-ları nedeniyle ertelenen Kilimli Belediyespor maçını ise  yarın Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacak. 

 

SAHA: Çayırova 
Şekerpınar
HAKEMLER: Musa Onur Bilir **, M.Yılmaz Çalışır **, M.Tuncer Bilir **
ÇAYIROVASPOR: Tayfun **, Doğukan **, Güven **, Ömer  **, Fatih **, Gökhan Hafızoğlu **, Tanju ** ( Dk. 73 Sedat *), Talha ** ( Dk. 78 Erhan *), Fatih **, Kadir **, Yusaf ** ( Dk. 64 Gökhan Uygun *)

ZONGULDAKSPOR: Ahmet Arat  **, Burak ***, Ferhat ***, Sarkan **, Burçin ***, Mert ***, Hüseyin Yılmaz **, Kenan  **, Eren ** ( Dk.  67 Ahmet Bağış **), Metin *** ( Dk. 75 Gökhan **) Hüseyin Tunç ** ( Dk. 57 Yıldıray **)
GOLLER: Dk. 46 Burak, Dk.88 Yıldıray