Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Zonguldakspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar kadrosuna bir çok oyuncu katan kırmızı-lacivertli ekip, Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği'nin PAF takımda oynayan 4 futbolcuyu denemeye aldı.
Önceki gün Zonguldak'a gelen 20 yaşındaki Anıl Berat Kınacı, 19 yaşındaki Orçun Varol, 21 yaşındaki Çağrı Şentürk ve 21 yaşındaki Erdi Altın, akşam üzeri Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda, Yardımcı Antrenör  Beyazıt Yıldırım Erdoğan ile birlikte hafif bir ter antrenmanı yaptılar. Bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak olan 4 futbolcunun 10 gün deneneceği, Teknik Direktör Cahit Terzi'nin raporu doğrultusunda kalıp kalmayacaklarının belli olacağı belirtildi.

İLK HAZIRLIK MAÇI PAZAR GÜNÜ
Öte yandan Zonguldakspor, yeni sezon hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda sürdürüyor. Kırmızı-Lacivertli ekip, ilk hazırlık maçını Pazar günü TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Düzcespor ya da Devrek Belediyespor'la yapacak. Teknik heyetin raporu doğrultusunda ise, altyapıdan gelen 4-5 oyuncunun Karadenizspor ya da başka bir kulübe kiralık olarak verileceği öğrenildi.