Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek temsilcimiz Zonguldakspor, ilk etap kamp çalışmasını bitirdikten sonra geçtiğimiz Cumartesi günü ikinci etap çalışmaları için Kocaeli Kartepe'ye gitti. Çalışmalarını günde yaptığı çift idmanla sürdüren kırmızı-lacivertli takım, sabah kros, akşamları ise teknik-taktik idmanlar yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Teknik Direktör Talat Özden, Oyuncularımın performansı her geçen gün üst seviyeye çıkıyor. 15 günlük bir kamp döneminin ardından lige sıkı bir şekilde hazırlanarak lige bomba gireceğiz dedi.
Kendi tesislerinde 8 günlük bir çalışmayla ilk etap çalışmalarını tamamlayan kırmızı-lacivertli takım, 15 gün sürecek ikinci etap kamp çalışmalarında Kocaeli Kartepe'de hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli takımın oyuncuları Kartepe'deki Green Park Otel'de Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde sıkı bir idman programıyla çalışıyor.
Zonguldak'ta 8 gün süren çalışmaları noktaladıktan sonra Kartepe Dağı eteklerine kurulmuş doğa harikası bir yerdeki Green Park Otel'de çalışmalara başladıklarını belirten Teknik Direktör Talat Özden, Kendi tesislerimizde yaptığımız ilk etap kamp çalışmalarında kondisyon ağırlıklı idmanlar yaptık. Burada da kondisyon idmanlarına ağırlık veriyor ve günde çift idman programı uyguluyoruz. Geride bıraktığımız kampın ilk gününde sabahları kondisyon çalışmaları ve kültür-fizik hareketleri yaparken, akşamları ise, teknik-taktik idmanlar yaparak topla çalışmalar yapıyoruz. Oyuncularımın performansı her geçen gün üst seviyeye çıkıyor. 15 günlük bir kamp döneminin ardından lige sıkı bir şekilde hazırlanarak lige bomba gireceğiz dedi.
PROFESYONEL BAZDA
TAKIMLAR OLACAK
Yeni sezon hazırlıklarında ilk günü geride bıraktıklarını ve eksikleri görmek adına özel maçlar yaparak hazırlıklarına devam edeceklerini belirten Teknik Direktör Talat Özden, Büyük işler yapmak için planlı ve programlı çalışmak gerek. Yeni bir yapılanma içinde olan ve hedefleri büyük olan bir camia için, takımı şampiyon yapmak için çok sıkı bir şekilde hazırlıklarımız sürüyor. Eksiklerimizi görmek adına hazırlık maçları yapacağız. 22-25-28 Ağustos tarihlerinde özellikle profesyonel bazda takımlarla hazırlık maçları yapacağız.
Bu hazırlık maçlarındaki galibiyet ve mağlubiyetlere çok fazla takılmadan eksiklerimizi görmek adına hareket edeceğiz dedi.