Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 7 Eylül 2014 tarihinde başlayacak yeni sezon öncesi Nevşehir kampında çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli takım, 2014-2015 sezonu hazırlıkları çerçevesinde 4 Ağustos tarihinde başlattığı kamp çalışmalarında ikinci günü geride bıraktı. Tempoyu arttıran Zonguldak Kömürspor, iki haftalık kampta, hazırlık maçlarına ağırlık verecek. 

 

Kendi sahasında tamamladığı ilk etap çalışmalarını kondisyona yönelik yapan kırmızı-lacivertli ekip, Nevşehir’deki ikinci etap çalışmalarında ise teknik ve taktik çalışmaları gerçekleştiriyor. Kendi tesislerinde 20 Temmuz’da başladığı ilk etap çalışmalarında iyi bir hazırlık dönemi geçiren Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, ikinci etap çalışmaları için gittiği Nevşehir kampında takımın sistemi üzerinde yoğunlaşacak. Terzi, bu nedenle 16 Ağustos tarihinde bitecek kampta 5 hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. 
Özel maç serilerine Spor Toto 2’nci Lig takımlarından İnegölspor ile oynadı. Kırmızı-lacivertliler, bir sonraki hazırlık maçında ise, bir başka 2’nci Lig takımı Pazarspor ile 10 Ağustos tarihinde karşılaşacak.
Tecrübeli Teknik Direktör Cahit Terzi, hazırlık maçları yaparak takımın eksiklerini görme imkanı bulacaklarını belirterek, “Nevşehir kampında oyuncular arasındaki uyum sorununu ortadan kaldırıp, hazırlık maçlarına yoğunlaşacağız. İlk maçımızı, İnegölspor ile oynadıktan sonra ikinci hazırlık maçında Pazarspor ile karşılaşacağız. Bu maçlarda hem eksikleri göreceğiz, hem de takımın sistemi üzerinde çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Öztürk ve Hakan Hürfikir de, kampta takımı yalnız bırakmıyor. Öztürk ve Hürfikir, takımın rahat bir ortamda çalışma yapılması için her türlü konuyla yakından ilgileniyorlar.
Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Öztürk, takımın sorunsuz ve güzel bir ortamda çalıştığını belirterek, bu tür tesislerin Zonguldak’a da kazandırılması temennisinde bulundu.

 

Zonguldak Kömürspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Suat Kerçin, Emrah Ergün, Mert Caymaz, Burak Can Et, Kenan Aşkan, Eren Üntürk, Arda Ağırkan, Serkan Küçük, İlkay Ermiş, Uğur Şeker Hüseyin Yılmaz, Okan Eken, Onur Eriş, Batuhan Otyıldız, Mehmet Çiloğlu, Ahmet Tuna Akıl, Kemal Ünal, Berkay Karakuş, Kadir Demir, Ömer Can, Rıdvan Okuş, Berkan Akdeniz, Ercan Coşkun, Akın Alkan, Canberk Taşdelen. 

 

(Spor Servisi)