BAL Ligi'nde geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Zonguldakspor bu sezon aynı hataya düşmek istemiyor.Takımı tecrübeli teknik adam Ercüment Çoşkundere'ye emanet eden yönetim, İç transferde Barış, Burak, Fatih Deniz ve kaleci Ahmet ile anlaşan Kırmızı-Lacivertliler, dış transferde de Van Belediye’den Deniz Sert, Samsunspor’dan Feyyaz ve  Kozlu Belediyespor’dan genç Kaleci Emin Gürkan Bingül ile anlaştıktan sonra dış transfer arayışlarına devam ediyor.
Geçen  sene şampiyonluğu  Ankara Adiyespor'a kaptıran Zonguldakspor, yeni sezon öncesinde ince eleyip sık dokuyor. Diğer Zonguldak temsilcileri Kilimli Belediyespor ve Kozlu Belediyespor'a göre transferde biraz daha hareketli olan Kırmızı-Lacivertli takım, işi sıkı tutuyor. 
Yaptığı kongre sonrası M. Salih Demir başkanlığında yeni bir yönetim oluşturan Zonguldakspor, ilk iş olarak takımın başına tecrübeli Teknik Adam Samsunlu Ercüment  Coşkundere’yi getirmişti.  İç transferde Barış, Burak, Fatih Deniz ve kaleci Ahmet ile anlaşan Kırmızı-Lacivertliler, dış transferde de Van Belediye’den Deniz Sert, Samsunspor’dan Feyyaz ve  Kozlu Belediyespor’dan genç Kaleci Emin Gürkan Bingül ile anlaştı. İkinci ve Üçüncü Lig’den bir çok futbolcu ile görüştüğü bilinen Zonguldakspor yönetiminin  transfer  çalışmalarına önümüzdeki günlerde hız vermesi bekleniyor.