Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ilk yarının son 4 maçında yakaladığı galibiyet serisini, geçtiğimiz hafta sonu Bolu Geredespor'u 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek sürdürdü.

SERİ 5 MAÇA ÇIKTI
Kırmızı-lacivertli takım, ilk yarı yakaladığı çıkışı, ikinci yarıya da taşıdı. Görevden alınan Talat Özden'in yerine getirilen Antrenör Uğur Terzi idaresinde ilk maçına Düzcespor ile çıkan, ancak sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan kırmızı-lacivertli takım, bu karşılaşmadan sonra galibiyet serisine başladı. İstanbul deplasmanında 4-1'lik Beylikdüzüspor karşılaşması ile başlayan seri, Bartınspor, Belediyespor Safranboluspor ve Bayrampaşa Tunaspor galibiyetleriyle devam etti. İlk yarıyı bu galibiyetlerle kapatan temsilcimiz, ikinci yarıdaki ilk maçına Bolu Geredespor ile çıktı ve sahadan 6-0 galip ayrılarak, üst üste 5'inci maçını kazandı.

ATTIĞI 30 OLDU
Bir maçı eksik olmasına rağmen Düzcespor'un bir puan gerisinde amansız takibini sürdüren kırmızı-lacivertli takım, grupta 30 golle en fazla gol atan takım olma özelliğini de aldı. Sezon başında göreve getirilen Talat Özden idaresinde 4 maçta ve sonrasında vekaleten takımın başında 2 maça çıkan Altyapı Teknik Sorumlusu Selahattin Turan yönetiminde 2 maçta toplam 9 gol atan kırmızı-lacivertli takım, Antrenör Uğur Terzi idaresinde çıktığı 6 maçta 21 gol atma başarısı gösterdi. Büyük bir değişim gösteren Zonguldak Kömürspor, Play-Off'un en büyük adayları arasında.

DURMAK YOK!
Kırmızı-lacivertli takım, Pazar günü oynadığı Bolu Geredespor maçının ardından, ara vermeden dün Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda, Perşembe günü oynayacağı Kozluspor erteleme maçının çalışmalarına başladı.