Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında bugün Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda Kozluspor'u konuk edecek. İki temsilcimizi karşı karşıya getirecek bu Zonguldak derbisinde, kırmızı-lacivertli takım, kazanması halinde liderliğe yükselecek. Liderin belli olacağı bu maçta, tüm planlarını kazanmak üzerine kuran Zonguldak Kömürspor, ilk kez liderlik koltuğuna da oturacak.
Olumuz hava koşulları nedeniyle 2 kez ertelenen Kozluspor maçına odaklanan Zonguldak Kömürspor, Bolu Geredespor maçıyla ayrı bir hava yakaladı. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta rakibini adeta gol yağmuruna tutan kırmızı-lacivertli takım, rakiplerine de gözdağı verdi.
Özellikle derbi maçı öncesi alınan bu galibiyetin moralini yaşayan Zonguldak Kömürspor, Kozluspor karşısında da galip gelmek istiyor. Kırmızı-lacivertli takım, galip gelmesi durumda liderlik koltuğuna oturacak. Play-Off yarışında önemli bir maça sahne olacak Kozluspor karşılaşmasının önemini oyuncularına anlatan Antrenör Uğur Terzi, gerekli uyarıları yaptı. Takımını maça konsantre eden Terzi, oyuncularına Kozluspor maçının liderlik maçı olduğunu, kazanmak için de savaşmaları gerektiğini belirtti.