Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Zonguldakspor, 2011-2012 sezonuna Fener Sahası’nda yapacağı ilk çalışmayla başlıyor.
Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile başkanlığa tekrar seçilen Zonguldakspor Kulübü Başkanı Salih Demir, takımın profesyonelce yönetileceğini ve hedeflerin üst ligler olduğunu yinelemişti. Salih Demir başkanlığında yeni bir yapılanma içinde olan ve bu doğrultuda şampiyonluk hesapları yapan Zonguldakspor, Teknik Direktör Talat Özden ile yardımcı antrenörler İbrahim Yıldırım ve Remzi Korkmaz yönetiminde ilk çalışmasını yarın gerçekleştiriyor. Kırmızı-lacivertli yönetim, teknik heyet ve futbolcular Zonguldakspor Kulüp binasında bir araya gelerek, 11 gün sürecek ilk etap antrenmanlara başlayacak.
İlk etap çalışmalarına 26 futbolcu ile başlayacaklarını belirten Zonguldakspor Teknik Direktörü Talat Özden, “Kendi tesislerimizde başlayacağımız çalışmaları 11 gün sürdüreceğiz. Zonguldak’ta olduğumuz süre içinde antrenmanları daha çok kros ağırlıklı yapacağız. 15 Ağustos’ta Kocaeli Kartepe Tesisleri’ne giderek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Ramazan ayına girilmesiyle birlikte oyuncuların oruç tutup tutmayacağı ile ilgili konuşan Özden, “Dini vecibelere saygımız var. Buna oyuncular karar verecek. Eğer tutmalarında bir sakınca görmüyorlarsa, tutabilirler” dedi.