Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Zonguldakspor, 2011-2012 sezonunu dualarla açtı.
Yeni sezon açılışlını kulüp binasında kurban keserek gerçekleştiren Zonguldakspor, Başkan Salih Demir, yönetim, teknik heyet ve futbolcular kesilen kurban sonunda dualarla yeni sezon ‘merhaba’ dediler. Kırmızı-lacivertli futbolcular  ardından kurbanın kanını alınlarına ve kramponlarına sürdüler.
Kırmızı-lacivertli takımın yeni teknik heyeti Teknik Direktör Talat Özden, yardımcı antrenörler İbrahim Yıldırım ve Remzi Korkmaz yönetiminde  futbolcular ilk çalışmalarını Fener Sahası’nda sürdürdü. Yeni transferler  Yusuf  Efil ve kaleci Ersin Köken   yönetimden izinli olarak çalışmalara katılmadı. 29 sporcunun katıldığı ilk antrenman, ısınma koşularının ardından topla çalışmalarla devam etti. 11 Ağustos’a kadar Zonguldak’ta çalışmalarını sürdürecek olan Zonguldakspor, ardından Kocaeli Kartape’de kampa girecek.
Yeni sezonda başarılı olmak istediklerini ifade eden Teknik Direktör Talat Özden “Yeni sezon Zonguldakspor’a ve tüm kulüpler hayırlı olur. İnşallah bu sezon Fair-Play içerisinde geçer. Her zaman söylüyorum Zonguldakspor’u hedeflerine ulaştıracağız.  Genç, yetenekli ve tecrübeli futbolcularımızla birlikte  yönetimin ve  taraftarın destekleriyle  Zonguldakspor’u özlenen profesyonel lige çıkartacağız. Kadromuza dahil ettiğimiz yeni sporcularımızın da takıma uyum sağlamasıyla birlikte izlenmesi zevk veren bir takım oluşturacağız. Gerek genç yöneticilerimiz gerekse de dinamik kadromuzla inşallah bu işin üstesinden geleceğiz” dedi.