SAHA: Kozlu.
HAKEMLER: Serkan Akal **, Gökhan Özdemir **, Serkan Can **.
DEVREK BELEDİYESPOR: Adem **, Ali **, Mücahit **, Murat **, Hakan **, İbrahim **, Cem ***, Turgay **, Umut **, Tunay *(Dk.89 Tayfun), Erkan *(Dk.84 Tanju).
DM.DİLAVERSPOR: Yücel **, Onur ***, Mehmet ***, Erdal ***, Can ***, Gökhan ***(Dk.90 Kubilay), Hakan ***, Meftun ***, İlyas ***, Hüseyin Hacı ***(Dk.89 Uğur), Eser ***.
GOLLER: Dk.37 Cem (Devrek Belediyespor), Dk.66 Meftun, Dk.79 Hüseyin Hacı (DM.Dilaverspor)
KIRMIZI KART: Dk.41 Ali (Devrek Belediyespor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta temsilcimiz Kilimli Belediyespor’un şampiyon olmasının ardından ligi dördüncü sırada bitiren bir diğer temsilcimiz Zonguldakspor’un baraj maçı oynayacağı takım DM.Dilaverspor oldu. Daha önce Süper Amatör Lig Play-Off maçlarında rakiplerini yenen DM.Dilaverspor ile Devrek Belediyespor, dün final maçında Kozlu Sahası’nda karşı karşıya geldi. Galip gelen takımın Zonguldakspor’la, BAL’a yükselmek adına baraj maçı oynayacak olması yönünden önemli olan karşılaşmayı DM.Dilaverspor 2-1 kazandı. Devrek Belediyespor’u yenmeyi başaran DM.Dilaverspor’lu futbolcular ve teknik heyet, karşılaşma sonunda büyük bir sevinç yaşarken, Devrek Belediyespor cephesinde ise hüzün ve maçın hakemi Serkan Akal’a tepki vardı. Karşılaşmayı, BAL 7’nci Grup’ta 2010-2011 sezonu şampiyonu Kilimli Belediyespor’un Başkanı Engin Aygün, Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Sorumlu Raşit Çalık ve futbolcular, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir de izledi.
KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI
Mücadelenin ilk dakikalarında her iki takım, rakip kalede pozisyon bulmaya çalıştıysa da bunu başaramadı. İlk yarıda istekli olan takım Devrek Belediyespor gibi gözükse de, DM.Dilaverspor kontraataklarla gol aradı. 15’inci dakikada gelişen Devrek Belediyespor atağında, Cem’in sağ kanattan çektiği sert şut, kaleciden döndü, topu önünde bulan Umut uygun pozisyonda golü atamadı. 37’nci dakikada Devrek Belediyespor’un en etkili oyuncusu Cem, Turgay’ın ara pasına iyi hareketlendi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti: (1-0). Golün ardından faul gerekçesiyle serbest atış için topun başına geçen Devrek Belediyespor’lu Ali, 41’inci dakikada maçın hakemi Serkan Akal tarafından yavaş hareket ettiği gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Rakibinin eksik kalmasını değerlendirmeye çalışan DM.Dilaverspor, 45’inci dakikada İlyas’la girdiği gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı, Devrek Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın 66’ncı dakikasına kadar DM.Dilaverspor ataklarına geçit vermeyen Devrek Belediyespor defansı, bu dakikada kullanılan bir serbest vuruşta Meftun’u arka direkte unuttu ve kalesinde beraberlik golünü gördü: (1-1). DM.Dilaverspor’un emektar kaptan Hacı Demir, 79’uncu dakikada attığı şık golle takımını galibiyete taşıdı: (1-2). Geride kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca, DM.Dilavespor karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı ve Zonguldakspor’un rakibi oldu.