Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor, hafta sonunda Safranbolu Sahası'nda oynadığı maçta Karabük Çelik-İş Ormaspor'u 2-0 yenerek moral buldu. Ligde şampiyonluk hesapları yapan, ancak son iki haftada oynadığı Bartınspor ve Ankara Akyurt Belediyespor maçında aldığı sonuçlar sonrasında moralleri bozulan Zonguldaksporlu futbolcular, mutlak galibiyet için gittikleri Karabük Çelik-İş Ormanspor maçında baştan sona üstün oynayarak Tolga Çelme'nin her iki yarıda attığı gollerle sahadan üç puanla ayrılmasını bildiler. Bu sonuçtan sonra ligde 16 puanla 5'inci sırada yer alan Zonguldakspor'da Antrenör Uğur Terzi, ilk yarıda kalan son iki maçlarından da galibiyetle ayrılarak devreyi en iyi şekilde tamamlamak istediklerini belirtti. Kırmızı-lacivertli ekip, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Kırıkkale Yahşihanspor maçının hazırlıklarına dünden itibaren başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan antrenmanda, futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.
Karabük Çelik-İş Ormanspor maçı galibiyeti ile futbolcularının morallerinin biraz olsun düzeldiğini belirten Terzi, "Ligde kolay maç olmadığı şu ana kadar alınan sonuçlarda ortaya çıktı. Çelik-İş Ormanspor, puan cetvelinin ne kadar altında olursa olsun, özellikle kendi sahasında kolay teslim olmayan bir takım.
Zaten şu anda lider durumda bulanan Eskişehir Demirspor ile geçtiğimiz haftalarda kendi sahasında berabere kalarak kolay lokma olmadığını gösterdi. Bunun bilinci içinde maça çıktık. Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık. Verilmeyen penaltımız, geçerli sayılmayan iki golümüz var. Kaçırdığımız pozisyonlar var.  Sonuçta 2-0 galip geldik. Bu bizim için iyi bir moral oldu.
Hafta sonunda Yahşihan'ı konuk edeceğiz. O maçı da kazanarak ilk yarının son maçı olan Pursaklar Belediyespor karşısına moralli bir şekilde çıkmak istiyoruz" dedi.