Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanan Zonguldakspor yönetimi, olağanüstü genel kurula gidiyor. Kırmızı-lacivertli ekip, Temmuz ayı içinde yapılacak kongrede, güçlü bir yönetim oluşturmak için görüşmelerini sürdürüyor.

 

Kulüp Başkanı Celal İncekara, yönetim kurulu üyelerini belirlemek için işadamları ve şehrin ileri gelenleriyle görüşmelerin devam ettiğini, Temmuz ayı içinde yapacakları olağanüstü kongrede herkesimin benimsediği güçlü bir yönetim oluşturma çalışmalarının sürdüğünü belirti.

 

GİTMEK İSTEYENLERE

ANLAYIŞ GÖSTERİLECEK

 

Kulüp Başkanı Celal İncekara, Oğuzhan, Cem Akbaba, Barış, Adem Tuna, Adem Baş gibi bazı futbolcuları kadrolarında tutmak istediklerini, gitmek isteyen futbolcuları ise anlayış göstereceklerini ifade ederek, “Bizi yarı yolda bırakmayacak hoca ve futbolculardan kurulu yeni bir takım yapacağız. Bazı futbolcularımızı tutacağız. Gitmek isteyen futbolcular ise bize sormadan bir yere gidemez. Biz gitmek isteyen futbolcularımıza her türlü kolaylığı sağlayacağız. Ama önce bizle görüşecekler, Zonguldakspor’un formasını giymek isteyen bir sürü futbolcu var. Her gün en az 10 futbolcu ya kendileri ya da dolaylı yollarla bize gelmek istediklerini belirtiyorlar. Bizim amacımız amatör kümede kalmak değil. Basamak basamak daha yukarılara çıkmaktır. Bu doğrultuda il içinden ve il dışından bizi hedefimize taşıyacak futbolcular transfer edeceğiz. Bizim hata yapma gibi bir lüksümüz yok. Bu saatten sonra hatayı kaldıramayız” dedi.

 

ANTRENÖR DIŞARDAN OLABİLİR

ÇEŞİTLİ GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

 

Öncelikle antrenör sorunun halledeceklerini ve daha sonra transfere başlayacaklarını belirten İncekara, “Zonguldakspor’un ağırlığını kaldırabilecek, camiayı başarı ile temsil edebilecek tecrübeli bir hoca ile anlaşmak istiyoruz. Çeşitli isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bu il içinden de olabilir, il dışından da. Camiaya yakışır bir hocayı takımın başına getireceğiz. Daha sonrada transfere başlayacağız” diye konuştu.