Zonguldakspor, kısa bir süre önce renklerine bağladığı golcü Xhengis Rexhepi’nin 22 yaşındaki kardeşi Shakir Rexhepi’yi de transfer etti. Ağabeyi ve babasıyla Zonguldak’a gelen 1.93 boyundaki defans oyuncusu, kendisini Zonguldaksporlu yapan imzayı attı. Makedon kardeşler, Zonguldakspor’u şampiyon yapacaklarını söylediler.

 

Zonguldakspor, Makedon golcüden sonra Makedon defans oyuncusu transfer etti. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor, iç ve dış transferde hız kesmiyor. Lacivert-kırmızılı ekip, kısa bir süre önce Burhaniye Belediyespor’dan transfer ettiği 28 yaşındaki golcü Xhengis Rexhepi’nin 22 yaşındaki kardeşi Shakir Rexhepi’yi de renklerine bağladı.

 

AĞABEYİ VE BABASIYLA GELDİ

 

Kısa bir süre önce Türkiye’ye gelerek Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor’la antrenmanlara çıkan fakat şartlarda anlaşılamaması nedeniyle kendine yeni bir takım arayan Shakir Rexhepi, ağabeyi aracılığıyla Zonguldakspor’la temasa geçti. Önce teknik direktör Uğur Terzi ve başkan Celal İncekara’yla telefon görüşmesi yapan defans oyuncusu, prensipte anlaşılması üzerine ağabeyi Xhengis ve babası Nizameddin’le Zonguldak’a geldi. Kulüp binasında başkan İncekara’yla masaya oturan Makedon futbolcu, şartlarda anlaşmaya vardı.

 

ZONGULDAKSPOR FORMASIYLA İMZA ATTI

 

Makedonya’da 1. Lig takımlarından K.F. Shkendiya ile K.F. Renova, Bosna Hersek’te ise K.F. Sloboda Tuzla formaları giyen 1.93 boyundaki defans oyuncusu, Makedonya U-19 ve U-21 takımlarında da görev yaptı. Türkiye’de ilk kez Zonguldakspor forması giyecek olan Makedon oyuncu, imza töreninde üzerine Zonguldakspor forması giydi. Kendisini Zonguldaksporlu yapan imzayı atan kardeş Shakir, daha sonra Zonguldak’tan ayrıldı.

 

“ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRACAĞIM”

 

İmza töreni sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Zonguldakspor’un yeni transferi, “Zonguldakspor’a geldiğim için çok mutluyum. Ağabeyimle birlikte bu yıl Zonguldakspor’a şampiyonluk sevinci tattıracağız. Burada başarılı olacağımıza eminim. Sezon sonu ağabeyimle birlikte şampiyonluk kupasını kaldıracağım.” dedi. Başkan Celal İncekara ise, “Bölgesel Amatör Lig’de hedefimiz şampiyonluk. Güçlü ve kaliteli kadro kurmak için çalışmalarımız sürüyor. Makedonya Milli takım oyuncusu Shakir Rexhepi’yi kadromuza kattık. Bir transferi daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Transferlerimizin devam gelecek” şeklinde konuştu.