Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de mücadele eden Zonguldakspor, yeni sezon açılış törenini ligin ikinci haftasında oynayacağı Alaplı Belediye karşılaması öncesinde yapacak.

TRANSFERLER TANITILACAK, KURBAN KESİLİP DUA EDİLECEK

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Ereğli Belediyespor'u 2-0 gibi net bir skorla yenen kırmızı-lacivertli ekip, sezon öncesi yapacağı sezon açılış törenini Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapacak.
Açılış töreninde yeni transferler tanıtılacak, kurban kesilerek dualar edilecek ve son olarak da Popstar yarışmasıyla ünlenen sanatçı Firdevs sahne alacak.

UZUN BİR MARATON BİZİ BEKLİYOR, BAŞARILI OLACAĞIZ.

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, yaptığı açıklamada, "Ligin ilk haftasında oynayan Ereğli Belediyespor karşılaşmasında iyi bir performans göstererek 3 puanı alan taraf olduk. Uzun bir maraton bizi bekliyor. Bu maratondan iyi bir şekilde performans göstermek için sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligin ikinci haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Alaplı Belediyespor karşılaşması öncesi güzel bir sezon açılışı yapmayı düşünüyoruz. Popstar sanatçısı Firdevs'i sezon açılışımıza davet ettik. Güzel bir sezon açılışından sonra Alaplı Belediyespor maçından da galip ayrılarak çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Pazar günü saat 14.00'de yapılacak sezon açılışımızda tüm Zonguldakspor taraftarlarını bekliyoruz" dedi.