Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek temsilcimiz Zonguldakspor'da transfer çalışmaları Teknik Direktör Talat Özden'in isteği doğrultusunda devam ediyor. Zonguldakspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 26 yaşındaki file bekçisi Onur Çırpan ile resmi sözleşme imzaladı.
Şampiyonluk parolasıyla yeni sezon çalışmalarına başlayan Zoguldakspor'da, dün Demir Madencilik Ofisi'nde Kulüp Başkanı Salih Demir'in de katıldığı imza töreninde kaleci Onur Çırpan, kendini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.
Kulüp Başkanı Salih Demir, Onur'un Zonguldakspor forması altında başarılı olacağına inandığını belirtti.
Başarılı kaleci Onur Çırpan ise, büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu, takımı adına iyi işler çıkartacağını ve burada şampiyonluk yaşamaya geldiğinin altını çizdi.
Futbola Merzifon Gençlerbirliğispor'da başlayan Onur, Merzifonspor, Aksarayspor, Keçiören Bağlumspor, Bozüyükspor, Erzincanspor, Ankara Demirspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor forması giydi.
KARİYERİNDE 1 GOLÜ VAR
24 Mayıs 2011 tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Sancaktepe Belediyespor arasında oynanan ve normal süresi 1-1 biten Spor Toto 2'nci Lig'e yükselme maçında seri penaltı atışlarında penaltı atışını gole çeviren kaleci Onur Çırpan, böylece kariyerindeki tek gole ima atmış oldu.