ÇAYCUMA-ZONGULDAKSPOR 0-3

SAHA: Çaycuma.
HAKEMLER: Ulaş Koçak **, Ümit Kaya **, Ceyhun Kömürcü **.
ÇAYCUMASPOR: Caner**, Umut Y.***(Dk.73 Şafak**), İlyas**, Gökhan**, Dursun***, Umut A.**, Kamil**, Eren T.**(Dk.66 Gürkan**), İslam **, Hüseyin***, Cihan**(Dk.78 Deniz K.**)
ZONGULDAKSPOR: Serkan**, Gökhan***, Ferhat**, Yunus**, Fırat***, Harun**(Dk.46 Emrah**), Hasan**(Dk.46 Cem***), Miraç**, Tolga***, Selçuk***, Emin***(Dk.83 Sadettin*)
GOLLER: Dk.59 Selçuk, Dk.67 Cem, Dk.73 Tolga (Zonguldakspor)

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig lideri Zonguldakspor, deplasmanda karşılaştığı Çaycumaspor'u 3-0 yendi.
Zonguldakspor ve Çaycumaspor taraftarlarının birbirlerine olumlu tezahüratlar yapması, maçın sakin bir atmosferde geçmesine neden oldu. Özellikle Çaycumaspor taraftarı, 90 dakika Zonguldakspor lehine tezahüratta bulunarak destekledi. Karşılaşmayı, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, AKP, CHP ve MHP ilçe başkanları ile Başkan Gülşen'in konuğu olarak gelen Turkcell Süper Lig takımlarından Gençlerbirliğispor'un Divan Kurulu Üyesi Hasan Şengel de izledi. Geçtiğimiz hafta Ankara'da Çaycumaspor yönetimini ağırlayan Şengel, ligin devre arasında sarı-lacivertli takıma 6 futbolcu sözü vermişti. Şengel, karşılaşmanın devre arasında Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e Gençlerbirliği forması, Asbaşkan Hüsnü Sami Alpan'a da futbol topu hediye etti.[
Karşılaşma süresince oyunun hakimiyetini elinde tutan Zonguldakspor, girdiği pozisyonları değerlendiremeyerek ilk yarıyı golsüz kapattı. İkinci yarıda da atak oynayan Zonguldakspor karşısında Çaycumaspor ise defansa ağırlık verdi. Zonguldakspor gol arayışlarına devam ederken Çaycumaspor'da kontrollü oyunuyla beğeni aldı. Karşılaşmanın 59'uncu dakikasında Zonguldaksporlu Selçuk, karamboldan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk golü bulmanın rahatlığıyla ataklarını daha da fazlalaştıran Zonguldakspor, 67'nci dakikada Cem, 73'üncü dakikada da Tolga ile 2 gol daha kaydetti.