26 Mart Salı günü Sincan Belediyespor'u konuk edecek Zonguldak Kömürspor, haftanın ikinci çalışmasını yaptı. 3 günlük aranın ardından Çarşamba günü yeniden  topbaşı yapan kırmızı-lacivertli takımda Teknik Direktör Raşit Çalık, Şampiyonluğu garantilesek de 5'te 5 yapmak istiyoruz dedi. Zonguldakspor'da tüm hesaplar son hafta oynanacak Adliyespor maçının formalite olması yönünde.

Hafta sonu yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sıvanı nedeniyle Salı günü oynanmasına karar verilen Sincan Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan Zonguldakspor'da keyifler yerinde. Kozlu Belediyespor'u yenerek son 5 maça çok büyük bir avantajla giren ve en yakın takipçisi Adliyespor ile arasında ki puan farkını 6'ya çıkararak  son haftalara avantajlı giren kırmızı-lacivertli takım, 3'üncü lig yolunda hedefine adım adım ilerliyor.                                                                                                      

Hedef 5 maçı da kazanmak


Zonguldak Kömürspor'un Teknik Direktörü Raşit Çalık, hedefe bu kadar yaklaşmalarının kendilerinde, futbolcularında camialarında ve taraftarlarında sevinç yarattığını söyleyerek, Yıllardır 3'üncü lige susamış bir topluluğuz. Şampiyonluğa bu kadar çok yaklaşmamız bu topluluğun mutluluğuna neden oldu.
Şimdi her şey bizim elimizde. Eğer şampiyon olmak istiyorsak kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Rakibin 6 puan önünde olmak bizim için önemli olmamalı dedi

Adliye maçı formalite olmalı


Adliyespor ile oynanacak final niteliğinde ki maça kadar bir beraberlik haklarını olduğunu söyleyen Raşit Çalık, "Sincan Belediyespor, Bartınspor, Yahşihanspor ve Geredespor maçlarından 10 puan çıkarmak demek Adliye maçının formalite geçmesi anlamı taşıyor. " dedi. Çalık, "Asla rehavete kapılmak yok. İşi şansa bırakmakta yok. Şampiyonluğu garantilesek de 5'te 5 yaparak şampiyon olmak istiyoruz dedi.

Fikstür avantajı da var!..


Zonguldak Kömürspor şampiyonluk yolunda son 5 haftaya girilirken fikstür avantajını da elinde bulunduruyor. Temsilcimiz son düzlüğe girilen grupta 5 maçtan 2'sini dışarıda 3'ünü içeri de oynayacak.