Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 15 günlük Antalya kampında 12'nci günü geride bıraktı. Bu süre zarfında kampın çok faydalı geçtiğini belirten Antrenör Uğur Terzi,  Kampın sonuna yaklaşıyoruz. Artık yavaş yavaş ikinci yarının hesaplarını yapmaya başladık dedi.
İkinci yarının başlamasına 10 gün kala hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Zonguldak Kömürspor, ikinci yarının hesaplarını şimdiden yapmaya başladı. İlk devreyi 23 puana sahip lider Düzcespor ile aynı puanda kapatan temsilcimiz, ikinci devrede hedefine ulaşmak istiyor.
Antalya'da özel maçlar yaparak eksiklerini görme fırsatı bulan kırmızı-lacivertli takım, Antrenör Uğur Terzi yönetiminde kampta 3 hazırlık maçı oynadı. Bu maçlardan 1 yenilgi ve 2 beraberlik alan temsilcimiz, Spor Toto 3'üncü Lig takımlarından Erzurumspor ile son hazırlık maçını yapacak ve çalışmalarını 16 Ocak 2012 Pazartesi gününden itibaren Zonguldak'ta sürdürecek.
Kırmızı-lacivertli takımın Antrenörü Uğur Terzi, ikinci yarı hazırlıklarına devam ettiklerini söyleyerek, İyi bir ekibiz. İkinci yarıda daha istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk yarının son haftalarındaki çıkışımızı, ikinci yarıya da yansıtırsak, zirveden kopmayız ve sezon sonunda hedefimize ulaşırız dedi.