Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta ikinci yarıya 4-1’lik Kilimli Belediyespor galibiyetiyle başlayan ve zirveye bir adım daha yaklaşan Zonguldakspor, bu çıkışı sürdürme peşinde.  Ligin 13’üncü haftasında Eskişehir Demirspor’u konuk edecek kırmızı-lacivertliler, Antrenör Uğur Terzi yönetiminde bu maçın hazırlıklarına başladı. Fener Sahası’nda gerçekleştirilen çalışmada, futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlenirken, hırsları ve temposu teknik heyeti memnun etti.
Ligin ilk yarısında deplasmanda Eskişehir Demirspor’a 1-0 yenilen Zonguldakspor, hem rövanşı almak istiyor, hem de rakibiyle puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor.
Zonguldakspor için ligin ikinci yarısının çok güzel başladığına değinen Antrenör Uğur Terzi, “Kilimli Belediyespor galibiyeti takım olarak moralimizi yükseltti. Şu an için her şey yolunda gidiyor.
Futbolcuların alacaklarının ödenmesiyle beraber kafalar da rahatlayacak. Profesyonel lige çıkmamamız için herhangi bir engel yok. Yeni transferlerimiz de kısa zamanda takıma motive oldu, önemli katkılar sağlayacaklar. Taraftarımızın vereceği destekle daha önemli noktalara geleceğiz” dedi.