Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmaları için Kocaeli Kartepe'de bulunan Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) güçlü takımlarından temsilcimiz Zonguldakspor, günde iki aşamalı yaptığı antrenmanlarla kondisyon depoluyor.
Kocaeli Kartepe'de 15 günlük bir kamp dönemi geçirecek Zonguldakspor'lu oyuncular, Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde sabahları kondisyon idmanları, akşamları ise teknik-taktik çalışmalarıyla yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
Oyuncularının Zonguldak'ta yapılan ilk etap kampında başarılı bir performans gösterdiklerini ve Kartepe'de de hız kesmeden aynı özveriyle çalıştıklarının altını çizen Teknik Direktör Talat Özden, Buradaki çalışma ortamı gayet iyi. Oksijeni bol, güzel bir ortamda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncular Zonguldak'taki ilk etap kamp çalışmalarındaki performansının üzerine çıkmış durumdalar. Sabahları dayanıklılık testleri, akşamları ise topla çalışmalarla lige en iyi şekilde hazırlanıp başlamak istiyoruz dedi.
ÖZDEN STOPER DENİYOR!
BAL'da şampiyonluğu hedefleyen Zonguldakspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını da sürdürüyor.
Teknik Direktör Talat Özden'in raporu doğrultusunda alternatif bir kadro oluşturmak için sol açık, stoper ve pivot santrafor arayışları içinde olan kırmızı-lacivertli yönetim, denemeye aldığı Gölcükspor'un stoperi Gökhan Acar'ı kamp kadrosuna kattı.
25 yaşındaki stoper Gökhan Acar'ın kampta göstereceği performansın etkili olacağı ve bu konuda son kararı verecek Teknik Direktör Talat Özden'in raporu büyük önem taşıyacak.