Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor, hafta sonu sahasında konuk edeceği Kırşehir Fatihspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idman öncesi bir toplantı yapan Zonguldakspor Antrenörü Uğur Terzi, bir an önce toparlanarak lige ağırlığını koymaları konusunda futbolcuları uyardı. Ligde artık puan kaybına tahammülleri olmadığını anlatan Terzi, "2-1 kaybettiğimiz Sincan Belediyespor maçı morallerimiz bozdu. Ama bu dünyanın sonu değil, lig devam ediyor. Oyuncularımızla konuşup toparlanma yoluna gideceğiz. Takımda bazı aksaklıklar var, bazı oyuncularımızı bu hafta dinlendireceğiz. Kafalarını toparlasınlar. Zonguldakspor yoluna devam ediyor. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Sonuçta lider ile aramızda 4 puan var. Üstümüzdeki takımlarla oynayacağımız maçları kazanarak lige ağırlığımızı koymak istiyoruz" dedi.
TERZİ 2 MAÇ CEZA ALDI
Zonguldakspor Antrenörü Uğur Terzi'ye, 31 Ekim 2010 tarihinde oynanan Adliyespor- Zonguldakspor müsabakasında; hakeme karşı sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan dolayı Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 resmi müsabakadan men cezası verildi. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Ankara Sincan Belediyespor maçında takımın başında sahaya çıkamayan Terzi, hafta sonu oynanacak Kırşehir Fatihspor maçında da tribünde oturacak.

KİLİMLİ CUMARTESİ,
ZONGULDAK PAZAR OYNAYACAK
BAL'da mücadele eden temsilcilerimiz Zonguldakspor ile Kilimli Belediyespor 6'ncı hafta maçlarını hafta sonunda kendi sahalarında oynayacak. İki takımda karşılaşmalarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynadığı için ortaya çıkan saha sıkıntısını iki kulüp yöneticileri anlaşarak çözdü. Kilimli Belediyespor maçını Cumartesi günü oynama kararı aldı. Bu karar Türkiye Futbol Federasyonu'na iletildi. TFF'den gelecek onaya göre, Kilimli Belediye-spor Cumartesi günü, Zonguldakspor ise Pazar günü oynayacak.