Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, ikinci yarı çalışmalarına tam kadro devam ediyor. İzinli oldukları için ikinci yarının ilk çalışmasına katılamayan bazı futbolcular, dün dönerek ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Çalışmalarına Perşembe gününe kadar kendi tesislerinde devam edecek Zonguldakspor, Perşembe günü 10 günlük kamp için Antalya’ya gidecek.
Transfer çalışmalarına da devam eden Zonguldakspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİspor’dan Halil İbrahim Demirkaya ile her konuda anlaşmıştı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Halil İbrahim’den sonra Çorumspor’da oynayan orta saha oyuncusu Fatih Aytekin de Zonguldak’a gelerek yönetimle transfer görüşmelerine başladı. Dünkü antrenmanı yedek kulübesinden izleyen Fatih ile büyük ölçüde anlaşıldığı, bugün veya yarın sözleşme imzalanacağı belirtildi.
Antrenör Uğur Terzi, geçen sene takımın kalesini koruyan Cemal’in de en geç yarın çalışmalara katılacağını, ayrıca bir santrafor ile görüşmelerin sürdüğünü, ismini açıklamak istemedikleri santraforu da alarak transferi kapatacaklarını belirtti.
YARDIM KAMPANYASI SÜRÜYOR
Zonguldakspor'a destek sağlamak amacıyla başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. Grupta zirve mücadelesi veren ve ilk yarı boyuncu büyük sıkıntılar yaşayan Zonguldakspor’da yönetim, sıkıntıları biraz olsun aşmak için yardım kampanyası başlatmıştı. Geçtiğimiz Salı günü başlatılan yardım kampanyasının devam ettiği ve tüm Zonguldaklılardan kampanyaya destek beklendiği belirtildi.
Zonguldakspor Yardım Kampanyası’na destek olmak isteyenler; Fortis Bankası 320 Şube Kodu ve TR730007100320300006531 TRL numaralı hesaba bağışta bulunabilecekler. Kampanyaya yurt dışından katılmak isteyenler ise, hesap numarasının önüne DISBTRIS ekleyip bağış yapabilecekler.