Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta zirve mücadelesi veren Zonguldakspor, ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor. Antrenör Uğur Terzi nezaretinde dün sabah Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda kondisyona yönelik bir çalışma yapan futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Yarın yapacakları antrenman sonrasında akşam saatlerinde kamp için Antalya’ya hareket edeceklerini belirten Antrenör Uğur Terzi, 10 gün sürecek kamp sırasında çalışmalarını en işi şekilde yapıp, ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde girmek istediklerini söyledi.
METRO’DAN OTOBÜS
Zonguldakspor’u Antalya kampına Metro Turizm’e ait otobüs götürüp getirecek. Zonguldakspor Kulübü Başkanı Celal İncekara, Metro Turizm Genel Müdürü Şenol Ayyıldız ile yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, Zonguldakspor’un Antalya kampına Metro Turizm’in tahsis ettiği otobüsle gidip geleceklerini belirti.
Başkan İncekara, Metro Turizm’in kendilerine çok olumlu baktığını ve öncelikle Antalya kampına gidilmesi için otobüs tahsis ettiğini belirterek, ikinci yarı maçlarına da Metro Turizm’e ait otobüslerle gitmeleri için görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
İncekara, Genel Müdür Ayyıldız ile yaptıkları görüşme sırasında firmanın Zonguldakspor Kulübü’ne bir otobüs hediye edeceğini belirterek, camia olarak yaptıkları destekten dolayı Şenol Ayyıldız ve Metro Turizm yetkililerine sonsuz teşekkürlerini sundu.