Zonguldak, Beyköy'ü üçledi: 3-0

 

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 7'nci hazırlık maçında Düzce Beyköy Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-lacivertli takım, Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor'u İlyas (2) ve Yunus'un golleriyle 3-0 yendi.

Mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen kırmızı-lacivertli takım, sezona yaptığı özel maçlarla hazırlanıyor. Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz Cumartesi günü Bolu Termal Otel Tesisleri'nde kamp dönemi geçiren BAL takımlarından Düzce Beyköy Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Bu galibiyetle hazırlık maçlarında alınan kötü gidişata dur diyen Zonguldak Kömürspor, az da olsa rahat bir nefes aldı.

 

JERRMY DENENİYOR

Kırmızı-lacivertli yönetim, Teknik Direktör Talat Özden'in ısrarla isteği ileri uçta takıma pozisyon hazırlayacak ve oyun kanatlara yığıldığında gol arayan özellikte pivot santrafor için arayışlarını sürdürüyor. Özden, Yeni Malatyaspor'un Çorumspor'a gönderdiği, fakat lisans sorununun çıkması nedeniyle bu takımla da anlaşamayan Hüseyin Kartal'dan olumsuz sonuç aldıklarını belirterek, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi Özden ayrıca takımda bir süre denemek için Liberya 1'inci Lig takımlarında santrafor mevkisinde oynamış Jerrmy'i idmanlara çıkardıklarını söyledi.