Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldakspor, geçtiğimiz hafta sonu sahasındaki Eskişehir Demirspor yenilgisini, yarın oynayacağı Bolu Geredespor maçını kazanarak telafi etmek istiyor.
Eskişehir Demirspor karşısında liderlik yolunda önemli üç puan kaybeden Zonguldakspor,  Bolu Geredespor maçının hazırlıklarını dün Fener Sahası’nda gerçekleştirdiği idmanla tamamladı.
Topla ısınma hareketleriyle idmana başlayan kırmızı-lacivertli futbolcular, ardından çift kale maç yaptılar.
Bolu Geredespor maçının taktik idmanında Zonguldaksporlu futbolcuların hırsları ve azimleri gözlerden kaçmadı.
Zonguldakspor Antrenörü Uğur Terzi, “Sahamızdaki Eskişehir Demirspor yenilgisini talihsiz bir kaza olarak görüyoruz ve bu maçı unutmamız gerekiyor.
Kaybetmiş bir şeyimiz yok, çok önemli maçlarımız var. İlk etapta önümüzdeki Bolu Geredespor maçını düşünmemiz lazım. Bu karşılaşmadan mutlak üç puanla ayrılmalıyız. Rakiplerimizin de bir birleriyle maçları olduğunu unutmamamız gerekiyor” dedi.
Bugün saat 09.00’da Bolu’ya gidecek olan Zonguldakspor, kampa girerek maç saatini bekleyecek.

SUAT’IN SAKATLIĞI SÜRÜYOR
Öte yandan Zonguldakspor’da sakatlıklar can sıkıyor. Kırmızı-lacivertli ekibin dün gerçekleştirdiği Geredespor maçının idmanında, sakatlığı süren Suat, takım masörü eşliğinde düz koşu yaptı. Alınan bilgiye göre, Suat’ın tam olarak sakatlığının geçmesinin bir-iki hafta süreceği öğrenildi.