Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Zonguldakspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Devrek Belediye-spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde önceki gün sabah Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda çift kale maç yapan kırmızı-lacivertli futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.
Teknik Direktör Terzi, zaman zaman oyunu durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcuların sergilediği performans, teknik heyeti memnun etti.
Teknik Direktör Cahit Terzi, geçen hafta alınan Kozlu Belediyespor beraberliğini unuttuklarını belirterek, "Devrek Belediyespor son iki haftadır deplasmanda kazanıyor. Bu da iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Ancak biz de iyi bir takımız. Kozlu Belediyespor beraberliğini, iş kazası olarak değerlendiriyoruz. O maçtaki hatalarımızdan ders çıkarttık. Futbolcularımıza gerekli uyarıları yaptım. Devrek Belediyespor'u yenerek 3 puanı almak istiyoruz" dedi.
Ligde puan kaybına tahammülleri olmadığını belirten Zonguldaksporlu futbolcular da, Devrek maçını kazanarak zirve yolunda bir engeli daha aşmak istediklerini söylediler.