Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele edecek temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Pazar günü saat 14.30'da karşılaşacağı Kozluspor maçının hazırlıklarını dün karşılaşmanın oynanacağı Kozlu Şehir Stadı'nda yaptığı çalışmayla sürdürüyor.
Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde yapılan çalışmada, takım tam kadro yer aldı. Isınma koşularının ardından başlayan idman dar alanda pas çalışması ile devam etti. Ardından Zonguldak Kömürspor, Kozluspor maçının teknik-taktik idmanını gerçekleştirerek çalışmayı noktaladı.
İlk maçlar ligdeki gidişatı belirlemek açısından çok önemlidir diyen Teknik Direktör Talat Özden sözlerine şöyle devam etti;
Pazar günü karşılaşacağımız rakibimiz çok kaliteli oyunculardan oluşan güçlü bir takım. Tabi ki onların da kendilerine göre oynama tarzları var. Hazırlık  maçlarında çok iyi bir performans sergilediler. Bir maçlarını da izleme imkanı buldum. Gerçekten sahada çok iyi işler yapıyorlar. Bende oyuncularıma güveniyorum. Fakat dediğimiz gibi her maç bizim için önemli, bu da o maçlardan bir tanesi. İlk karşılaşmalar ligdeki gidişatı belirleme açısından çok önemlidir. Bizim tek düşüncemiz 3 puan üzerine kuruldu.  Kozlu sahasından galibiyetle ayrılarak, lige hem moralli, hem de puanla başlamak istiyoruz.