STAD: Karaelmas Kemal Köksal.
HAKEMLER: İbrahim Alper Gümüş **, Mustafa Emre Göktepe **, Raşit Yorgancılar **.

ZONGULDAKSPOR: Cem **, Burak **, Hurşit **, Tugay **(Dk.74 Murat *), Yasin **, Mustafa ***, Suat *(Dk.46 Alaattin *), Emrah **, Tolga Çelme **, Kaan **, Miraç **.

ANKARA AKYURT BELEDİYESPOR: Özer **, Selçuk **, Deniz **, Melih **, Emre ***, Hicabi **, Ersin **, Murat **(Dk.90 Arif), Mustafa **, İbrahim ***(Dk.85 Adem), Onur ***(Dk.69 Tolga *).
SARI KARTLAR: Dk.57 Özer (Ankara Akyurt Belediyespor), Dk.82 Tolga Çelme (Zonguldakspor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, sahasında ağırladığı Ankara Akyurt Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.
Ligdeki ilk beraberliğini alan kırmızı-lacivertliler, vasatın altında bir oyun sergilerken, girdikleri nadir gol pozisyonlarını da cömertçe harcadılar. Karşılaşmayı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir ile Zonguldakspor Başkanı Celal İncekara da izledi.
Karşılaşma, ev sahibi Zonguldakspor'dan Tolga Çelme'nin vuruşuyla başladı. İlk dakikalardan itibaren rakibinin üzerine yüklenen kırmızı-lacivertliler, ilk ciddi atağını 19'uncu dakikada gerçekleştirdi.
Bu dakikada Mustafa'nın ara pasıyla buluşan Tolga Çelme'nun vuruşunu kale çizgisinden Emre kafayla çıkardı.
59'uncu dakikada Kaan'ın serbest vuruştan ceza alanına gönderdiği topa, Mustafa kafayı vurdu. Defans çıkardı, dönen topa Yasin vuramadı. 62'nci dakikada rakip Ankara Akyurt Belediyespor, tehlike bir atak geliştirdi. Orta sahadan atılan ara pasıyla buluşan Onur, kaleci Cem ile karşı karşıya kaldı.  Onur'un vuruşunu, kaleci Cem ayaklarıyla kornere çeldi.
87'inci dakikada Zonguldaksporlu Mustafa'nın pasıyla buluşan Murat kötü vurdu, top kaleci Özer'de kaldı.
90+3'de Zonguldakspor, rakip ceza alanında endirekt serbest vuruş kazandı.
Kaan'ın barajın üzerinden aşırttığı topa kimse dokunamadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Elmas, kendi sahasında önemli bir averajı yitirdi. Zonguldakspor puanını 13'e, Ankara Akyurt Belediyespor ise puanını 15'e çıkardı.