Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Zonguldakspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Antrenör Uğur Terzi nezaretinde günde çift idman yapan kırmızı-lacivertli futbolcular, oldukça hırslı ve istekli görünüyor. Dün sabah Fener Sentetik Saha'da bir çalışma yapan Zonguldaksporlu futbolcuların her geçen gün form grafiklerini artırması, teknik heyeti memnun ediyor.
5'e 2 ısınma hareketleri ile başlayan dün sabahki antrenman, daha sonra dar alanda çift kale maç ile devam etti. Çekişmeli geçen maçta, Antrenör Uğur Terzi'nin de yer aldığı mavi takım, kırmızı takımı 9-7 mağlup etti.
Lig başlayana kadar bazı takımlar ile hazırlık maçı yapmak için görüşmelerinin olduğunu belirten Antrenör Terzi, takımın son durumu ve gruptaki rakipleri hakkında şunları söyledi;
"Çalışmalarımıza kendi tesislerimizde aralıksız olarak devam ediyoruz. Ligin başlamasına artık bir ay gibi az bir zaman kaldı. Bizim kadromuzda kaliteli futbolcular var. Uyum sorunu yavaş yavaş atlatılıyor. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıp lige iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyoruz. Bu hafta içinde birkaç hazırlık maçı yapmak için bazı takımlarla görüşmeler yaptık. Eğer olursa, hafta içinde en az iki hazırlık maçı yapmayı amaçlıyoruz."