BAL Ligi'ndeki temsilcimiz Zonguldakspor transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Dış transferde 3, iç transferde 4 futbolcu ile sözleşme imzalandı. İç transferde Barış Keserci, Fatih Deniz, Burak Et ve Ahmet Arat ile yeniden anlaşmaya varan Zonguldakspor, dış transferde ise  Van Belediyespor'dan Deniz Sert, Samsunspor'dan Sergen Çelik ve Kozlu Belediyespor'dan Emin Gürkan Bingöl'ü renklerine bağladı.

 

 

Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Zongul-dakspor, transfer çalışmalarına start verdi. takımı yeni sezonda Teknik Di-rektör Ercüment Coşkundere, ve yardımcıları Ferruh Özgün, Engin Şengül ve Baykal Aydınlı teslim eden yönetim dış transferde Van Belediye-spor'dan Deniz Sert, Samsunspor'dan Sergen Çelik ve Kozlu Belediyespor'-dan Emin Gürkan Bingöl'ü renklerine bağladı. İç transferde  ise Barış Ke-serci, Fatih Deniz, Burak Et ve Ahmet Arat ile yeniden anlaşmaya varıldı.   

 

“HEDEFSİZ OLMAZ”
Zonguldakspor  Kulüp Başkanı M. Salih Demir, iki sezondur kıl payı kaçırdıkları şampiyonluğa bu sene ulaşmak istediklerini  söyledi; “Güçlü bir takımla lige başlayacağız" diyen Demir, “Zonguldakspor, hedefsiz  olmaz. Zonguldak halkı bize sahip çıksın. Siyasiler, bürokratlar, esnaflarımız, taraftarlarımız bizi desteklesin. Geçen sene kıl yapı kaçırdığımız şampiyonluğu taraftarlarımıza bu sene kesinlikle yaşatacağız. Yeter ki halkımız bize destek olsun. Taraftarlarımız merak etmesin. Yakın zaman içinde güçlü bir Zonguldakspor ile karşılarında olacağız” dedi.                                                                       

 

“ŞAMPİYONLUĞA GELDİM”
Zonguldakspor Teknik Direktörü  Ercüment Coşkundere, “Bu şehri  ve taraftarı biliyorum. Biz buraya  Zonguldakspor’u şampiyon yapmaya geldim. Türkiye’ye gelmek isteyen çok oyuncu var. Ama biz Zonguldakspor’un karakterine ve hedefine uyan futbolcular istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Taraftarlarımıza iyi bir ekip izlettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.