Zonguldakspor yönetimi, Teknik Direktör Cahit Terzi'nin iç transferde takımda kalmasını istediği 6 futbolcuya imza attırdı.
Başkan Celal İncekara, transfer görüşmelerine dün kulüp binasında devam etti. İç transferde Terzi'nin takımda kalmasını istediği kaleci Adem Baş, Adem Tuna, Cem Akbaba, Burak Eliçek, Sercan Erat, Oğuzhan Birdal'la her konuda anlaşan İncekara, geçtiğimiz sezon tüm maçlarda 90 dakika forma giyen tek futbolcu olan Özcan İnam transferinin ise olmadığını söyledi.
3 YENİ TRANSFER DAHA
Deplasmanlı Amatör Süper Lig takımlarından Zonguldakspor'da dış transfer çalışmalarını sür dürüyor. Transfer görüşmelerini Teknik Direktör Cahit Terzi ve Menajer Abdurrahman Güneş'le birlikte sürdüren başkan Celal İncekara, Ereğli Belediyespor'dan 26 yaşındaki forveti Recep Akdaş, Mersin Mezitlispor'dan 23 yaşındaki Mert Demircan ve Devrek Belediyespor'dan 28 yaşındaki Can Kaya'yı renklerine bağladı.
Kırmızı-lacivertli yönetim, daha önce Ünyespor'dan Rıfat Engiz, Trabzon Yalıspor'dan Selçuk Hardaloğlu ve Giresun Keşap Belediyespor'dan Gökhan Yamak'ı kadroya dahil etmişti.