Salih Demir başkanlığındaki yönetimin istifa etmesi üzerine daha önce anlaşılan Antrenör Ercüment  Çoşkundere ve ekibi ile yolların ayrıldığı Zonguldakspor'da 10 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi Antrenör belirsizliği şekillenmeye başladı. Takımın yeni Teknik Direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan  Cahit Terzi’nin transfer için şimdiden kolları sıvadığı öğrenildi.

 

ÇALIK BİR GELDİ PİR GİTTİ
Sezon sonu Raşit Çalık ile yolları ayıran ve yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalara ilk olarak teknik direktör konusunu çözerek başlamak isteyen kırmızı-lacivertliler, takımı emanet edeceği isim konusunda alternatifi bol bir liste hazırlamıştı. Yerli isimlerin ağırlıkta olduğu listede başı çeken isim olarak Cahit Terzi ön plana çıkmıştı. Daha sonra Cahit Terzi’den vazgeçen yönetim, rotasını dışarıya çevirmiş ve Samsunlu Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile mutabakata varmıştı.                                    
Salih Demir başkanlığındaki yönetimin istifa etmesi üzerine Coşkundere ve ekibi ile yollar ayrılmıştı.  10 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda yönetimim içinden başkanlık için aday olması kuvvetle ihtimal isimin,  takımı sahipsiz bırakmamak adına çalışmalara başladığı ve bu doğrultuda ilk icraat olarak teknik direktör sorununu çözmek üzere olduğu öğrenildi. 
Başkanlık için ismi ön plana çıkan Gökhan Demir’in, 54 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Cahit Terzi ile görüştüğü ve büyük ihtimalle takımı Terzi’ye emanet edeceği planlanıyor.                                                                   

 

TERZİ İLE GÖRÜŞME
Cahit Terzi’nin transfer politikası da belli oldu. Büyük ölçüde yeni sezonda takımı çalıştıracak Terzi, tamamı Zonguldaklı futbolculardan oluşacak bir takımla şampiyonluğu kovalayacak. Bu yönde girişimleri olan deneyimli çalıştırıcının Kozlu Belediyespor’dan birkaç isimle görüştüğü de alınan bilgiler arasında.