Gençlik ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü sporcusu Emre Aşkar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Çaycuma Civan Kız Öğrenci Yurdu ile Çaycuma Alagözler Şirketi sahiplerinden Kadir Alagöz ve İsmail Alagöz'ün desteğiyle katıldığı Uluslararası Alanya Yarı Maratonunda 2'nci olarak ilimize kupayla döndü.
Emre Aşkar, yaptığı açıklamada, Maratonda 2'nci olduğum için çok mutluyum. Sponsorlarıma ve antrenörlerime çok teşekkür ediyorum. Antrenörlerim Furkan Boyan ve Kudret Özdemir, bana antrenman konusunda her türlü desteyi yıllardır veriyorlar. Özellikle Kudret hocama, maraton öncesi verdiği moral için teşekkür ediyorum. Maraton, çok zor ve ağır bir spor… Bitirdi-ğinizde 5 kilo veriyorsunuz ve bir maratonda bir ayakkabı çöpe gidecek duruma geliyor. O yüzden sponsor desteği olmadan atletizm sporunu devam ettirmek neredeyse imkansız.
Bana destek olan Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Civan'a ve Alagözler Şirketler Grubu'na canı gönülden teşekkür ederim. Aldığım kupanın Zonguldak'a hayırlı olmasını diliyorum dedi.