Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği Başkan Tarkan Adik ve Yöneltim Kurulu Üyeleri, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Alaplı Toprak Emlak Sahibi Hüseyin Özkıyıcı'nın organizasyonuyla  Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu'yla sabah kahvaltısında bir araya gelindi.
Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği Başkanı Adik konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Alaplılı Dernek Yönetim Kurulu üyesi kardeşimiz Toprak Emlak Sahibi Hüseyin Özkıyıcı'nın organizasyonuyla kahvaltıda bir araya geldik. Alaplı Belediye Başkanımız Nevzat  Çimenoğlu  ve sevgili  eşi Dilek Hanıma  derneğimize olan ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ediyor, başarılar diliyoruz" dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ise, “Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneğinin yıl içinde yapmış olduğu etkinlikleri takip ediyorum. Derneğimiz en aktif derneklerin başında yer alıyor. Etkinliklerde emeği geçen öncelikle Dernek Başkanımız Adik ve Yönetim Kurul Üyelerini kutluyor, başarılar diliyorum. Teşekkür Plaketi içinde ayrıca teşekkür ediyorum, desteklerimiz devam edecek" dedi.