Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun Bolu'da 23-25 Ekim tarihlerinde düzenlediği Türkiye Cimnastik Şampiyonası'na Gökçebey damgasını vurdu.
Şampiyonaya, 5 ilden toplam 9 takım katıldı. Yarışmalarda; Denizli, Burdur, Zonguldak illeri 2'şer takımla temsil edildi. Gökçebey ilçesinden Zonguldak'ı temsil eden Yakın İlgi Özel Eğitim Okulu ve İş Eğitim Merkezi Spor Kulübü öğrencileri Habibe Sülük, Belgin Eseroğlu, Ozan Oktay, Ümit Yallı büyük başarı kazandılar.
Bayanlarda; 1.seviye 12-15 yaş kategorisi yer branşında Habibe Sülük 9,450 puanla Türkiye şampiyonu olurken, üçüncülüğü de 9,350 puanla Belgin Eseroğlu aldı. Ayrıca Habibe Sülük, aynı kategori ve tramplen atlama branşında 9.700 puanla
üçüncü oldu.
Erkeklerde; 1.seviye 12-15 yaş kategorisi yer branşında Ümit Yallı 9,100 puanla Türkiye Şampiyonu olurken, Ozan Oktay da ikinci oldu. Yine aynı kategori ve tramplen atlama branşında Ozan Oktay 9,800 puanla birinci olurken, üçüncülük madalyasını da Ümit Yallı aldı. Şampiyonada madalyalar, Bolu Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Federasyon Başkanı Tarık Bitlis ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdal Selimoğlu tarafından verildi.
Sporcuları yarışmalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Zekai Usluoğlu, "Cimnastik dalında köy çocuklarından şampiyon çıkardığımız için çok mutlu ve gururluyum. Dört sporcu ile katıldığımız şampiyonada yedi madalya kazandık" dedi.