Erdinç, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, geçen Cumartesi günü oynanan maçta Mersin Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 88-61 yenerek play-off için avantaj yakaladıklarını belirterek, Maçta oyuncularımız performanslarının tamamını ortaya koydular ve maçı kazanarak play-off için ne kadar istekli olduklarını gösterdiler. Gerçekten iyi bir takım olan ve galibiyete ihtiyacı olan Mersin Büyükşehir Belediyespor takımının yenmiş olmaktan dolayı sevinçliyiz dedi.

Çarşamba günü Beşiktaş'ı ağırlayacaklarını ifade eden Erdinç, şunları kaydetti: "Önümüzde kalan maçlarda da elimizden gelen performansı göstererek play-off'da mücadele etme hakkını kazanmak istiyoruz. Yönetimimiz, oyuncularımız ve teknik kadro bu bilinç içerisindeler. Bu hedef doğrultusunda Çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçına ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. 

Bu maçı da kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Oyuncularımıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Bu önemli maçta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarını play-off yolunda ilerleyen takımlarını coşkuyla destekleyeceklerinden kuşkum yok.