Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Erdemirspor, yeni sezon öncesi antrenör arayışlarına nokta koydu. Geçen sezon ortasında göreve gelen Ümit Kandemir ile yollarını ayıran Erdemirspor’da yönetim, bir süre önce görüşmelere başladığı Aldoğan Argon ile her konuda anlaştı.
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Düzcespor’u çalıştıran Argon, A takımı çalıştırmanın yanı sıra altyapının da başına getirildi. Kulüpte sportif direktörlük görevi yapacak olan Argon’un yardımcılığına 2009-2010 sezonunda Erdemirspor forması giyen, geçen yılda Argon’un Düzcespor’da yardımcısı olan Oğuzhan Birdal getirildi.
Erdemirspor yönetimi, anlaşmaya yönelik yazılı bir açıklama yaptı. “Zonguldak Süper Amatör Lig’de mücadele eden futbol takımımız Teknik Direktörlüğü’ne Aldoğan Argon getirilmiştir” diye başlayan açıklamada, “1952 Kocaeli doğumlu olan Aldoğan Argon, geçen sezon Düzcespor'u çalıştırmıştı. Daha önce Bozüyükspor, Keçiörenspor, Alanyaspor, Ankara Demirspor gibi pek çok kulüpte görev alan tecrübeli teknik adamla, kulübümüz uzun yıllar birlikte olmayı hedeflemektedir” denildi.
Açıklama, “Zonguldak Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımımızı başarılara koşturacağına inandığımız antrenörümüz, aynı zamanda altyapılardan da sorumlu olarak görev yapacaktır.  1 Ağustos’ta görevine başlayacak olan hocamız, transfer komitesi ile birlikte, transfer çalışmalarına hız vererek, mümkün olan en kısa zamanda antrenmanlara başlamayı planlamaktadır. Yeni Hocamıza görevinde başarılar diler, Kulübümüze, futbol camiasına ve hocamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri ile noktalandı.