Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor'da, kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan takvimlerden Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) işçileri bin 500 adet satın alarak destek verdi. Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, şube binasında satılan bin 500 adet takvimden elde edilen 30 bin TL'yi Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'e teslim etti.

 

1. LİG TEMENNİSİ

Şube Başkanı Ercan, Erdemir çalışanlarının il takımına sahip çıkma adına dün olduğu gibi bugün de maddi manevi katkı sağlamaya devam ettiğini belirterek, "Sendikamızın sosyal sendikacılık mantığı çerçevesinde olması gereken ve gerçekleştirdiğimiz işlerdir. Bizi her platformda onure ettiği için başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. İnşallah iyi günler takımı bekliyor. Biz maddi manevi üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Başkan beyefendi ve takıma sahip çıkmaya çalışan biri. Takımımızın bir yarasına merhem oluyorsak ne mutlu bize. İnşallah o coşkuyla heyecanla daha eski yıllarda olduğu gibi takımı 1. liglerde görmek temenni ediyoruz" dedi.

 

ERDEMİR İŞÇİSİNE VE SENDİKAYA TEŞEKKÜR

Takımın maddi sorunlarının çözümü için bastırdıkları takvimlerin satışını gerçekleştirdiklerini anlatan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner de Türk Metal Sendikası ve Erdemir işçisine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Erdemir işçisinin bir işçi takımı olan Zonguldak Kömürspor'a sahip çıkmasından büyük mutluluk duyduklarını anlatan Başkan Caner şunları söyledi:

"Daha takvimi çıkartmadan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile görüşmüştük. Şube Başkanlığına gelen Metin Ercan ile görüştük, hassasiyet gösterdiler. İşçilerimize bıraktığımız bin 500 adet takvimi satarak maddi sıkıntıda olduğumuz şu dönemde çok büyük katkıda bulundular, sağ olsunlar var olsunlar. Geçtiğimiz yıl da biz buraya geldiğimizde hatırlanacağı gibi bir Zonguldakspor gecesi düzenlemiştik. Kendilerine minnettarız. Metin Başkan başta olmak üzere işçi arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Huzurlu çalışma ortamı temenni ediyoruz. İşçi takımına işçilerimiz sahip çıkıyor"

Zonguldak Kömürspor forması hediye eden Caner'e Sendika Şube Başkanı Ercan da işçilerden takvim satışından elde edilen 30 bin TL'yi teslim etti.








(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)