Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Erdemirspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ereğli ekibi son olarak Sakarya Demirspor'da forma giyen eski futbolcusu Olkan Sarı'yı kadrosuna dahil etti.
Yeni sezon çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, kondisyon ağırlıklı çalışmalarla güç topluyor. Antrenör Ertan Bayraktar yönetiminde yapılan çalışmalarda sıcak havaya rağmen hırslı ve istekli oldukları gözlenen futbolcular yönetim ve teknik heyeti memnun etti.
Erdemirspor Antrenörü Ertan Bayraktar, ligin başlamasına bir aylık süre olduğunu, bu süre içinde çalışmalara devam edip lige hazır halde gireceklerini belirterek, "Sezonu bir hafta önce açmıştık. Önümüzde lig başlangıcına kadar bir aylık bir süre var. Bu süre içinde genel dayanıklılık, kondisyon ve beceri üzerine çalışmalarımız olacak. Ardından da özel maçlarla maç performansımızı artıracağız. Yeni bir ekip kurduk.
Geçtiğimiz sezonki kadrodan 14 futbolcuyla yollarımızı ayırdık. Bu sezon iyi bir takım kurduk. Ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Bir kaleci, bir de forvet aldıktan sonra transferi kapatacağız. Şuan 20 kişilik kadromuz var. İki transferin yanı sıra altyapıdan da 4 oyuncuyu A takıma takviye ederek takımımızı tamamen oluşturacağız" dedi.
Öte yandan Erdemirspor, Sakarya Demirsspor'dan Olkan Sarı'yı renklerine bağladı.
Bir dönem Erdemirspor'da oynayan Sarı, yeni takımıyla çalışmalara başladı.