Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Antalya Cup'ın üçüncü gününde Erdemirspor, Kepez Belediyesi'ni 103-98'lik skorla mağlup etti. Erdemirspor, turnuvanın ikinci gününde Bornova Belediyesi'ni 65-58'lik skorla yenmişti.

Erdal Bibo ve Cüneyt Erden'in karşılıklı basketleriyle başlayan mücadelede Ersin Görkem'in üç sayı isabetiyle Kepez Belediyesi 2.dakikada durumu 6-4 yaptı. Erkan Veyseloğlu'nun turnikesi ve Hakan Köseoğlu'nun asistinde de Emre Ekim'in de basketiyle 4.dakikada skor 8-8'e geldi. Pota altında Jovo Stanojevic'in basketleri ve Alex Gordon'un da turnikesiyle Antalya temsilcisi farkı bir sayıya indirdi (13-14). Stanojevic'in pota altı tipi ve Ersin Görkem'in de üç sayı isabetiyle skor üstünlüğünü eline alan Kepez Belediyesi, son dakika içerisinde Leon Williams ile Serhan Kavut'un basketine engel olamayınca, Erdemirspor ilk çeyreği 20-22 önde tamamladı.
Ramel Curry ile Serhan Kavut'un basketleriyle ikinci periyoda başlayan Erdemirspor, buna karşın Shan Foster ile Brad Buckman'ın sayılarına engel olamadı. Üç sayı çizgisinin gerisinden isabet bulan Curry ile hücumda nefes almaya çalışan rakibi karşısında Erdem Türetken ve Jovo Stanojevic'in sayılarıyla 14.dakikada Kepez Belediyesi durumu 33-34'e getirdi. Mola alan Erdemirspor, Erdal Bibo ile üç sayı isabeti bularak hücumdaki suskunluğuna son verdi. Karşılaşmanın ilk yarısını da Ersin Görkem'in üç sayı isabetine rağmen Erdemirspor 45-51 önde tamamladı. Üçüncü çeyreğe Ersin Görkem'in basketleriyle başlayan Kepez Belediyesi, Jovo Stanojevic'in de boyalı alandan ürettiği sayılarla durumu 52-54 yaptı. Hakan Köseoğlu'nun asistinde Erdal Bibo ile üç sayı isabeti bulan Erdemirspor, buna karşın savunmada Alex Gordon ile Brad Buckman'ı durdurmakta zorlandı. Temponun yükseldiği bölümlerde pota altından Stanojevic ile skor üreten Kepez Belediyesi, Erkan Veyseloğlu ve son hücumda da Erdal Bibo'nun üç sayı isabetine engel olamayınca, Erdemir periyodu 67-69 üstün kapattı.
Temponun yükseldiği dördüncü çeyreğin ilk dakikalarında Erkan Veyseloğlu'nun turnikesine Kepez Belediyesi'nde Brad Buckman karşılık verdi. Erkan ve Erdal Bibo ikilisiyle etkili olan Erdemirspor, 34.dakikada Ramel Curry'nin sayısıyla skoru 71-78 yaptı. Alex Gordon'un serbest atış çizgisinden bulduğu isabet ve Cüneyt Erden'in de sayılarıyla toparlanan Kepez Belediyesi, buna karşın savunmada rakibini durdurmakta zorlandı. Son dakikaya Jovo Stanojevic'in basketiyle giren ve farkı da bir sayıya indiren Antalya temsilcisi karşısında taktik faulleri iyi değerlendiren Erdemirspor, karşılaşmadan da 103-98 galibiyetle ayrıldı.