SALON: Yaşar Doğu.
HAKEMLER: Zafer Yılmaz **, Alper Özgök **, Ziya Özorhon **.
ERDEMİRSPOR: Kzell Ray Weasson ***(13 sayı, 18 ribaunt, 3 asist), Antwayne Fredrick **(7 sayı, 4 ribaunt, 2 asist), Mutlu Akpınar ***(21 sayı, 2 ribaunt), Melih Yıldız **(7 sayı, 1 ribaunt), Gerrord Dewayne ***(20 sayı, 2 ribaunt, 5 asist), Caner Ercan *(2 (sayı, 5 ribaunt), Soner Şentürk ***(19 sayı, 6 ribaunt, 8 asist), Cevat Alper Özcan **(5 sayı, 1 ribaunt, 1 asist),
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: Anthony Guy Fisher ****(30 sayı, 3 ribaunt, 6 asist), Caner Öner **(9 sayı, 2 ribaunt, 2 asist), Rasim Başak ***(12 sayı, 8 ribaunt, 1 asist), Melih Mahmutoğlu ***(23 sayı, 2 ribaunt), Gökper Gen *(3 ribaunt, 1 asist), Valentin Pastal *(1 ribaunt), Deangelo David Licncoln *(2 sayı, 4 ribaunt), Stevan Jelovac ***(10 sayı, 6 ribaunt, 2 asist), Albert Kedrick Brown *(2 sayı, 3 ribaunt), Bora Hun Paçun ***(18 sayı, 4 ribaunt).
1.PERİYOT: 17-21
2.PERİYOT: 24-18
3.PERİYOT: 18-20
4.PERİYOT: 23-23
1.UZATMA: 12-24

Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu Elemeleri'nin son gününde Antalya Büyükşehir Belediyesi, temsilcimiz Erdemirspor'u normal süresi 82-82 eşitlikle biten maçtaki uzatma sonunda 94-106 yendi. Temsilcimiz Erdemirspor, 8'li final şansını uzatmalarda rakibine kaptırdı. Bu sonuçla Antalya Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray'ın ardından sekizli finallere yükselen ikinci takım oldu. Öte yandan maçın yıldızı Antalya ekibinden Anthony Fisher seçildi. Oyuncuya ödülünü Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk verdi.  Zorlu maça her iki takımda basketler bularak başladı. İki takımda sert savunmasıyla birbirine sayı şansı vermez istemezken mücadelede ilk beş dakikalık bölüm 10-10 eşitlikle geçildi. Başa baş mücadele devam ederken periyodun sonlarına doğru Caner ve Stevan ile sayılar bulan Antalya ekibi maçta ilk periyodu 17-21 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci periyodunda da aynı sertlik ve mücadele devam etti. İki takım birbirine üstünlük kurmaya çalışsa da 15'nci Dakika 28-28 eşit geçildi. Son bölümlere doğru hücumdaki etkinliğini arttıran Erdemir maçta öne geçmeyi başarırken soyunma odasına da 41-39 önde giren taraf oldu.  İkinci devreye hızlı başlayan taraf temsilcimiz Erdemirspor oldu. Rakibini baskı altına alan Erdemir, bulduğu sayılarla skoru 48-41'e getirdi. Periyotta son beş dakikaya ise Erdemir 53-48'lik skorla üstün giren taraf oldu. Son 1 dakikaya girilirken Antalya Büyükşehir Belediyesi farkı 1 sayıya kadar indirdi (57-56). Karşılaşmada son periyoda ise 59-59 eşitlikle girildi. Maçın son periyodu ise karşılıklı basketlerle başlarken son 6 dakikaya Erdemir 67-65 üstün geçti. Toparlanan ve üstünlüğü ele geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi ise skoru 67-72'e getirdi. Son 3 dakikaya girilirken ise Erdemir farkı 1 sayıya indirdi (73-74). Maçta son 30 saniyeye ise 80-80 eşitlikle girilirken normal süre 82-82 eşitlikle bitti ve maç uzatmaya gitti. Antalya ekibi uzatmalarda farkı açarken bulduğu basketle son 1 dakikaya 87-96 üstün girerken mücadeleden 94-106 galip ayrıldı.
ÇAKI; LİGE KONSANTRE OLACAĞIZ
Erdemirspor Antrenörü Ahmet Çakı ve oyuncusu Altan Erol, Antalya Büyükşehir Belediyesi maçı sonrası basın toplantısına katıldılar.
Çakı, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakipleri Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin maça daha çok konsantre olduğunu söyledi. Çakı, sözlerine şöyle devam etti; İlk gün söylediğim gibi bu turnuvalar 3 gün sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, bunu en iyi şekilde gösterdi. Maça konsantre olarak kazandılar. Biz kısa rotasyon olarak geniş rotasyonu olan bir takım değiliz. Altan Erol'un rolü çok önemliydi bizim için. 3 yabancı ile oynuyoruz. Kısa bölgesinde tek yabancımız var. Altan'ın da oynamaması kısa rotasyonunda bizim elimizi zayıflattı. Biz savunma ile oynayan bir takımız. Az oyuncu ile oynayınca rakibimizin uzatmaya götürmesini engelleyemedik. Yoksa 2 sayı ile kaybetsek bile turu geçme şansımız vardı. Bunu başaramadık. Bence 3 günlük performansımıza baktığımızda iyi oynadık, ama kazanmaya yetecek kadar akıllı oynamadık. Antalya takımını tebrik ediyorum. Bu maçtan gereken dersi çıkartıp Beko Basketbol Ligi'ne konsantre olacağız.
Erdemir'in oyuncusu Altan Erol ise şunları söyledi;
İyi bir turnuva geçirdiğimizi düşünüyorum. İlk gün kazandık. Daha sonra Galatasaray'a karşı iyi mücadele ettik. Antalya maçı çok önemliydi.
O ciddiyetle çıktık, ama rotasyonumuz daraldı. Arkadaşlarım iyi mücadele etti, ama yetmedi. Rakibimiz de turu geçmeyi istiyordu. Onları tebrik ediyorum.