Ligin ilk maçında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Erdemir Erkek Basketbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Odabaş, Fenerbahçe ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ancak Erdemirspor olarak Fenerbahçe'yi yenebilecek güçteyiz dedi.

Beko Basketbol Ligi'nde 2012-2013 sezonu bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Beko Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Erdemirspor, ligin ilk maçında Pazar günü Erdemir Kapalı Spor Salonunda saat 15.00'de ağırlayacağı Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp İkinci Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, 2012-2013 basketbol sezonunun başarılarla geçmesini temenni etti hafta sonu ağırlayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Odabaş konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Beko Basketbol liginin 2012-2013 yılının öncelikle tüm takımlarımıza hayırlı olmasını sportmenliğe yakışır şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum.
Erdemirspor Basketbol takımımızın sonuna kadar arkasındayız gerek taraftarımız gerekse yönetimimiz birlik ve beraberlik içerisinde. Hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Ülker ile sahamızda ligin ilk maçına çıkacağız. Fenerbahçe ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi. İşimizin zor olduğunu biliyoruz.
Ancak Erdemirspor olarak Fenerbahçe'yi yenebilecek güçteyiz. Hazırlıklarımızı bu yönde de devam ediyoruz.
Ligin ilk maçını kazanıp lige moralli girmek hedefindeyiz. Taraftarlarımız bu maçta spor salonunun tamamını doldurarak takımımıza tam destek verecektir.