Deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor'u deviren Erdemirspor moral buldu. Menajer Ömer Erdinç, Çok önemli bir galibiyet bizim için. Hem takımımız için hem de camiamız için moral motivasyon etkisi oldu. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi candan kutluyorum. Deplasmanda rakibimiz olan takımlara galip gelmek çok önemli dedi.

Beko Erkekler Basketbol 1. Liginde mücadele eden ve hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 75-74 yenen Erdemirspor moral buldu. Kulüp menajeri Ömer Erdinç, çok kritik bir maçı galibiyetle tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Erdinç konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

İKİ TAKIMIN DA ACİL
GALİBİYETE İHTİYACI VARDI
Bir galibiyet ile gittiğimiz Antalya deplasmanına mutlak maçı almak için şartlandık. Hafta içi tüm çalışmalarımızı bu şekilde yaptık. Bildiğimiz bir şeyde Antalya'nın da bu maçı çok istediği idi. Çünkü her iki takımın da çok acil galibiyete ve morale ihtiyacı vardı.
Bu ortam içerisinde Antalya'da sahaya çıktık. Birinci ve ikinci periyotta takımımız oldukça iyi oynadı. Antalya Büyükşehir Belediyespor biraz tutuktu. Ancak üçüncü periyotta onlarda maçı almak için ellerinden geleni ortaya koydular. İlk yarıyı 11 sayı önde bitirmemize rağmen üçüncü periyotun ortalarında maç başa baş hale geldi.

GAYRET GÖSTERDİLER
Henderson, Asım Pars, Marshall gibi oyuncularımızın performansının üzerinde gayret göstermeleri maçın ibresinin bizim lehimize çevirdi. Son saniyelerde büyük mücadele örneği veren her iki takımda gülen taraf biz olduk. Çok önemli bir galibiyet bizim için. Hem takımımız için hem de camiamız için moral motivasyon etkisi oldu. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi candan kutluyorum. Deplasmanda rakibimiz olan takımlara galip gelmek çok önemli. Çünkü onları ikinci yarıda kendi sahamızda ağırlamanın avantajını elde etmiş oluyorsunuz. O yüzden oldukça mutluyuz