ERDEMİRSPOR   1
KİLİMLİ BELEDİYESPOR  4

Hakemler: Şenol Kösekahya**, Emir Kılıçaslan**, Yeliz Yalçın**
Erdemirspor: Adem**, Ufuk**, Öner**, Emre**, Oğuzhan**, Hasan* (Dk.46 Mustafa*), Osman**, Turgay**, Mustafa** (Dk.60 Uğur*), Bahadır** (Dk.73 Mehmet Ali), Nazmi**.
Kilimli Belediyespor: Zafer**, Ahmet**, Selçuk**, Volkan**, Hakan Ateş***, Tolga***, Onur**, Hakan Alkan*** (Dk.82 Serkan*), Tuna**, Rıfat*** (Dk.71 Murat**), Kaan** (Dk.85 Ercüment)
Goller: Dk.23 Osman (Erdemirspor) Dk.27 Hasan (K.K.), Dk.32-90 Tolga, Dk.40 Rıfat (Kilimli Belediyespor)

Deplasmanlı Süper Amatör kümede mücadele eden Erdemirspor kendi evinde ağırladığı zirve hesapları yapan Kilimli Belediyespor'a 3-1'lik skorla yenilerek kötü gidişatını sürdürdü. Karşılaşmanın 23. dakikasında Kilimli Belediyespor kalecisine gelen pasa kalecinin çıkmaması üzerine araya giren Osman kaleciyi de geçerek topu Kilimli Belediyespor filelerine bıraktı. Bu dakikadan itibaren oyunu Erdemirspor yarı sahasına yıkan Kilimli Belediyespor altı pas içerisinde karambolde defans oyuncusu Hasan'ın kendi kalesine attığı gol ile skora dengeyi getirdi. Bu golün hemen ardından 4 dakika sonra ise Rıfat'ın ceza sahasına şık çalımda girdiği pozisyonda topu penaltı noktası üzerine çıkardığı topun gelişine sert vuran Tolga takımını 2-1 öne geçirdi. Gol pozisyonlarının asisti Rıfat bu kez kendisi sahneye çıktı ve ceza sahası içerisine gelen topa şık bir kafa vuruşu ile takımını 3-1 öne geçirdi. Maçın son saniyesinde Tolga takımının dördüncü kendisinin ikinci golü ile maç noktalandı, 4-1.