Antalya Büyükşehir Belediyespor'u farklı geçen ve haftayı galibiyet ile kapatan Erdemirspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aliağa Petkim maçı hazırlıklarını tempolu sürdürüyor. Antrenör Özhan Çıvgın, play-off yolunda çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Beko Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden Erdemirspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Aliağa Petkim maçı hazırlıklarını Erdemir Kapalı Spor Salonunda Antrenör Özhan Çıvgın nezaretinde sürdürüyor. Haftafyı Antalya Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile kapatan Erdemirspor, Aliağa Petkim maçından da galibiyetle ayrılıp play-off yolunda önemli bir engeli aşmak istiyor.

ZORLU BİR MAÇ
Erdemirspor Antrenörü Özhan Çıvgın, Antalya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, Hafta sonu Aliağa Petkim ile karşı karşıya geleceğiz.
Play-Off'lar için önemli bir maç, belirleyici bir maç olacak. Çok iyi hazırlanacağız. Play-Off hedefimiz için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız dedi.

GALİBİYETE TEŞEKKÜR
Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç ise Antalya Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi mücadele edip kazandıklarını belirterek, Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Maç boyunca takımlarına destek veren taraftarlarımıza da bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.
Hafta sonu deplasmanda Aliağa Petkim ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Hazırlıklarımızı tempolu ve moralli sürdürüyoruz. İnşallah Aliağa Petkim deplasmanından da galibiyetle ile dönüp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz sözleri ile konuştu.