Hakan Demir ile yolların ayrılmasından sonra Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi oynayan ve kazanan Erdemirspor hafta sonu oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını tempolu ve moralli sürdürüyor.

Beko Erkekler Basketbol 1. Liginde mücadele eden ve hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacak olan Erdemirspor'da hazırlıklar antrenör Özhan Çıvgın nezaretinde sürüyor. Erdemirspor Menajeri Ömer Erdinç açıklamasında, kazanılan Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirdi hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin ise takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

ÇIVGIN İLE DEVAM GİBİ

Erdinç'in açıklamaları şu şekilde: Basketbol kamuoyunun bildiği üzere kulübümüz yakın bir zamanda antrenör değişikliği yaşadı. Hakan Demir ile karşılıklı mukaveleyi fesih ederek ayrıldık. Kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımıza yönetimimiz şimdilik Yardımcı hocamız Özhan Çıvgın ile devam etmeyi planlıyor. Bir iki maç atlatıldıktan sonra yönetimimiz bu konudaki kesin kararını verecek.
Özhan Çıvgın hocamız 2 yıldır bizimle çalışmaktadır ve yönetimimiz kendisine güvenmektedir. Yeni hoca getirmenin maliyeti var, yeni hoca geldiğinde belki takım takviyeler isteyebilir bazı kişilerin gitmesi gerektiğini belirtebilir.

GÜZEL OYNADIK KAZANDIK

Özhan Çıvgın sezon başından bu yana takımın yanında olduğu için sanıyorum öyle bir düşüncesi yok, bu yönüyle de bizi biraz rahatlıyor. Bu yüzden kendisiyle çalışmayı tercih ediyoruz. Bu değişikliğin ardından Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştık.
Oyuncularımız maça çok çabuk adapte oldular. Kuvvetli bir ekip olan Mersin Büyükşehir Belediyespor'u kendi sahamızda kendi seyircimiz önünde güzel bir oyunla yenme başarısını gösterdiler. Teknik kadromuza ve oyuncularımıza gayretleri ve özverilerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.

BEŞİKTAŞ'I ZORLAYACAĞIZ

Takımdaki hava gerçektende çok değişti. Herkes canla başla lige sarılmış durumda. Önümüzde Beşiktaş maçı var çok önemli bir maç. İstanbul'da oynayacağız ve rakibimizin gücünü biliyoruz. Bu ivme ile Beşiktaş'ı zorlayacağımızı düşünüyorum. İyi bir maç olacağını tahmin ediyorum. Tabii ki gönlümden kazanmak geçiyor ama hakikaten iyi ve kuvvetli bir rakibimiz var. Elimizden geleni yapacağımıza bu maçı zevkli hale getirip belki maçı almak için çaba sarf edeceklerine olan inancımız sonsuz. Takımımıza başarılar diliyorum.

BAŞARI DİLEDİ

Öte yandan Erdinç, yardımcı antrenör Özhan Çıvgın'ı Mersin galibiyetinden ötürü kutladı, Beşiktaş maçı için ise başarılar diledi.